Visträff 2014-04-25

Denna gång hade vi besök av våra trevliga visvänner från Visans Vänner i Karlshamn. Inte nog med det utan ett par gamla bekanta från Växjö dök upp, liksom ”Lissinggänget”. Inalles 37 spel- & och sångglada personer trängdes i BBS-stugan i Båstad hamn och klockan han närma sig tolv innan orken tröt.

Efter ärtsoppa med punsch så inledde Karlshamn kvällen varefter egna och andra trubadurer följde upp. Egna visor blandades med Dan Andersson, Evert Taube, Elvis med flera, plus en del allsång på sluttampen

I samband med en tidigare visträff så skrev jag att man kan inte ha mer än jättetrevligt. Jag får nog revidera den inställningen efter denna kvälls visträff. När Karl-Gustaf och Elsie Karlsson från Växjö sjöng om ”hans onda tå” så skrattade jag så jag fick ont i huvudet.

Jag ska inte recensera någon deltagare men jag beundrar Göran Johanssons munspel. Inte munspelet i sig utan hans spelande!

Stig-Arne