Under hösten har Visans Vänner i Båstad haft

Två ordinarie vismöten + ett extra föreningsmöte.

Det första Vismötet var väldigt kul och mycket sång.

Vi var 17 medlemmar i höstmörkret fredagen den 30 september.

Evy och Käthe var kvällens värdar och försåg och med Gott Kaffe och härliga smörgåsar. Lissinggänget  var inledande underhållare, rejält med sång och allsång.

 

Det extra Föreningsmötet var ett möte för att välja in nya ledamöter i styrelsen.

Det behövdes för att fylla viktiga poster såsom Kassör och sekreterare.

En styrelse behövs för att inte lägga för mycket arbete på få händer.

Vår nya styrelse är en mycket Visvänlig samling.Valberedningen under ledning av Bengt.E.Nilsson ,Ambjörn Eriksson och Jan Årefors gjorde det arbetet bra.

Henrik Malmros förde klubban och det var inledningen till en mycket trevlig kväll.

Vi var 18 medlemmar som fick fart på stämbanden och Erhards kamrat som kom på snabbvisit fick igång Dan och Erhard i en svängig blues och Rock.

Kvällens spel inleddes av att Mirja spelade och sjöng medan styrelsen konstituerade sig. Ja det blev en mycket  trevlig samvaro. Kvällens värdar Else och Bosse bjöd på soppa och äpplekaka.

 

Nästa vismöte i församlingshemmet i Båstad blir den 11/11 kl.19.00 Inledande av Henrik Malmros presenterar sitt program om Ferlins Liv,leverne och dikter samt sång

Och bilder. Därefter fika och samsång .

Stor Konsert redan den 13/11 klockan 15.00-17.00 i Biblioteket i Båstad.

Musik har inga gränser heter programmet som framförs av gästartister från Argentina ,Tyskland ,Serbien och medlemmar i VVB. Hoppas att många av våra medlemmar tar sig tid att komma, Entré 100 kr & 80 kr för medlemmar. Väl Mött.

Bosse.