Så är årets sista möte och vår Julfest gjord och det blev ett Riktigt trevligt slut på Visåret. Båstads ukulelegrupp kom man och kvinnostarkt och gjorde en utmärkt och trevligt start på festen innan Glöggen serverades.

Dan Eriksson hade sedan sitt inledande program som visar varför han är en av Hallands ,och VvB :s trubadurer och tolkar alla olika stilar med bravur. Därefter inmundigas årets Julbord och aptiten på maten var god. De 30 gästerna var mätta och nöjda och var det dags för sång och spel.

Evy ,Käthe, Ingegärd Sundell ,Lissinggänget  m.fl hade lagt ner mycket möda på Jul anpassat program. Dags för Kaffe och Julgröt ,och Marianne Eriksson-Mjöberg förde oss i allsång som utvecklade sig till samspel.

Mäktiga toner när alla sjöng med i de Kära Julsångerna. Evy Roos ,föreningens V.ordförande lämnade över gåvor till förra styrelseledamöterna  Lena Gavuzzi och Marianne Mjöberg, som Tack för gjorda Goda insatser i Visans Vänner Båstad. Även Bosse fick en blomma ,vilket uppskattades varmt.

Kvällen gick väldigt fort och vi 30 som var där hade en mycket trevlig kväll. Varmt Tack till Alla och särskilt till vår Kassör som slet hela kvällen i köket.

Vi ser nu fram emot 2017 med tillförsikt med den nya styrelsen ,och ett bra vårprogram.

Styrelsen Vill tillönska alla nya och gamla medlemmar En God Jul och Gott Nytt år.

Vi syns på det nya året den 22 januari på Församlingshemmet och OBS att det är en söndag em kl.15.00 som vi möts och bekantar oss med Alf Hambe liv och musik,

Med vänlig hälsning
Styrelsen genom Bosse magnusson ,ordförande